Over ons 

Op 16-09-2012 konden we de deuren op feestelijke wijze openen en werd de naam “Sociaal Cultureel Centrum”.

Een centrum waar vele mensen jong, oud en van alle nationaliteiten zich thuis mogen voelen.

Naast diverse workshops, lezingen en cursussen wordt het gebouw ook in gebruik genomen door vaste huurders zoals de Bibliotheek, de Historische Kring en sinds januari 2017 ook door Kinderopvang Thuizbij. En elke twee weken repeteert Vrouwenzanggroep ZEP: Zang En Plezier in ons mooie gebouw. 

Het maandelijkse Spreekuur Veiligheid voorziet duidelijk in een behoefte. En ook de inloop bij SeniorWeb, voor hulp en advies bij het gebruik van computer en mobiele telefoon, wordt druk bezocht.

Saltro heeft inmiddels in het SCC een vaste plek ingenomen, zodat u voor bloedafname elke ochtend terecht kunt. 

Elke eerste dinsdag van de maand kunt u voor advies en begeleiding terecht bij Stichting MEE, tijdens het inloopspreekuur van 14:00 tot 16:00 uur.

Wij vinden het belangrijk om ook ruimte te bieden aan mensen die de Nederlandse taal nog niet of niet voldoende machtig zijn. Vrijwilligers bieden daarbij persoonlijke begeleiding.  

 _____________________________________________________________________________________________________________________________________

Bestuur Sociaal Cultureel Centrum 

Het bestuur bestaat uit de leden: Gretha Jager (voorzitter), Astrid Lorjé (secretaris), Lucelle Aron en Wim Lorjé (penningmeester ad interim).  

 ______________________________________________________________________________________________

Meer informatie over alle activiteiten vindt u bij 'Cursusaanbod' en 'Informatieve bijeenkomsten'.